Teambuilding

Teambuilding op maat:

Wenst u een teambuilding op maat? Hebt u als vrijgezellengroep/vereniging/sportclub/
jeugdbeweging/speelpleinwerking soms ook de neiging om het “kind” uit te hangen?

Dan kunt u dit bij ons zeker doen! In combinatie met springkasteel/springkastelen of 1 of meerdere van onze teambuildingsactiviteiten uitproberen? Alles kan!

Uitleg & prijzen over de verschillende individuele activiteiten vindt u hieronder.

Bazooka Ball:

Geladen met een BlackHawk SW-1 paintball marker duik je het veld in op zoek naar je tegenstander. Met de bazooka balls probeer je de tegenstander te raken. Deze balls gaan tot 25m ver!!

Ocean Run - Hindernissenbaan - Jumping On
Ocean Run - 3 delen - 22m
previous arrow
next arrow

 

Het effect van paintball, maar met zachtere balls geladen, echt een aanrader!

Gellyball:

Een zachtere variant van het alom gekende paintballspel. Zonder de harde verfbolletjes, maar wel met de echte “gelly”balls. Niet enkel voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zelfs een combinatie (zoals bij een familie uitstap) is zeker mogelijk.

Voor jeugdverenigingen is dit zeker een zeer leuke en betaalbare activiteit! 😉

Overal speelbaar!

Zowel in- als outdoor. Met deze biologisch afbreekbare gelballetjes zorg je ervoor dat alles proper blijft. Indoor hoef je nadien enkel te stofzuigen 😉

Ocean Run - Hindernissenbaan - Jumping On
Ocean Run - Hindernissenbaan - Jumping On
Ocean Run - Hindernissenbaan - Jumping On
Ocean Run - 3 delen - 22m
previous arrow
next arrow

 

Meer info? Contacteer ons gerust!!

Archery tag:

Kunt u goed mikken, of probeert u toch? 😉 Ben je iemand die graag adrenaline voelt, maar toch weet dat je het veilig kunt spelen? Zonder blauwe plekken kunt u toch de andere “uitmoorden” tijdens een spelletje archery tag! Via doelwitten/obstakels vindt u de weg naar de andere groep om zich zo tot overwinnaar te kronen!

NIEUW – NIEUW Laserguns!

Een budgetrijke variant van de professionele laserguns, maar fun en doeltreffendheid gegarandeerd met onze nieuwe laserguns! Met een zicht tot 50m (hoe meer felle zon, hoe minder zicht) is het toch de bedoeling de vijand op te zoeken en uit te schakelen 😉 Door zowel jong als oud te spelen, fun staat garant op jullie (familie)feest/activiteit jeugdbeweging …

In iedere box is er standaard een infobrochure aanwezig + 4 targets om verschillende spelletjes te spelen (staan uitgelegd in de brochure)

Lasergun – Anticheat

Vooraleer je het spel start, kun je je team kiezen. Dit spel is zowel in 2, 3 als 4 teams te spelen.

Wanneer het spel is gestart, kan je het pistool niet meer resetten en is cheaten dus niet meer mogelijk. Ideaal als er serieuze competitie mee is gemoeid!

Ocean Run - Hindernissenbaan - Jumping On
Ocean Run - 3 delen - 22m
previous arrow
next arrow